Poslušně hlásím :)

07.04.2010 10:38

 No jo no jo, už bylo na čase zase napsat nějaký ten článeček, ale že nám to trvalo :)

Tak nám opadl konečně sníh, snad už žádný nenapadne, i když člověk v Jeseníkách nikdy neví no... Když máme to krásné počasí Bonnie snad v kuse sedí u balkonových dveří a domáhá se jarní procházky nebo dovádění na zahradě, tak jsme zase začali vyrážet s Bonnie na vandry. Jelikož jsem si netroufla jet s Bonnie až do Šumperku (cca 50km) autobusem, kde se uskutečnil "Psí mejdan" pod vedením Terez Chromečkové a její fenečky Airy, vyrazili jsme si minulý víkend v neděli na procházku s kamarádem Arturem (paterdalský teriér), Artur už je starší pán a Bonniino dovádění se mu moc nelíbilo, občas na nás i zavrčel, ale Bonnie dělala že nic neslyší a nevidí a vesele skotačila dál :D

V plánu máme taky vycházku se Samem, což je kamarádčin výmarský ohař asi stejně divoký jako Bonnie, musíme se nejprve seznámit přes plot, protože Sam není na pozornost pejsků moc zvyklý.

Lysinka na hlavě už nám skoro zarostla a ta na ocásku už také vypadá líp. Na doporučení Kamišových jsme koupili lososový olej, který je vhodný na každodenní užití a asi po 14 dnech se objevily první výsledky. Ještě doporučujeme lysinku na ocásku mazat něčím mastným (např. vazelínou), kůže se změkčí a při sezení se neodírá tak moc.

Přidávám nové fotky :)