Konečně pár novinek :)

14.09.2009 09:44

Moc se omlouvám za dlouhou pauzu v novinkách, ale bylo toho teď trochu moc. Za dva dny se s Bonnie s těhujeme do bytu v Opavě a oběvilo se pár komplikací. Teď už jsme ale z půlky přestěhovaní a moc se těšíme! Snad budeme všechno zvládat tak jak doufám :)

Výstava bulteriérů - Kletečná (2009)

12. září jsme byli s Bonnie a na výstavě v Kletečné :) Konala se tam výstava bulteriérů, kterou pořádal KABT. Zúčastnili se celkem tři Little bullové ve třídě štěňat (od 4měsíců) a dva z nich byli oceněni pohárem (Butch a Bája), ale i Bonnie získala skvělé ocenění VN (velmi nadějná), i když jsme byli možná trošku smutní, že pohárek si odvezli jiný pejsci, protože Bonnie byla oproti jiným pořádna fena. Jestli to náhodou nebylo kvůli tomu, že si Bonnie na předváděcím molu lehce ucvrnkla :D Na výstavě jsme se taky poprvé potkali s tatínkem všech Little bullů Jensim, který je ve skutečnosti asi 3x větší než na fotkách! Je to ale krásný pes a já jsem ráda, že právě on je Bonniiným tátou :) Snad se nás i na další výstavě sejde minimálně takový počet jako v Kletečné.

Děkujeme Báje, Butchovi, Bibi, Jensimu a taky jejich páníčkům za skvělé popovídání a seznámení s novými bulíčkáři, příště zas!

Všichni pejci byli naproto skvělý v areálu jich bylo nespočet a snad nejvíc mě překvapilo, že jediný bulík neměl náhubek! Všichni byli přátelští a mazlové :)

Fotogalerie z výstavy bonnie-little-bull.rajce.idnes.cz/Vystava_bulterieru_-_Kletecna_12.zari_2009/

 

Jak rosteme?

Ještě pár informací o Bonnie :) Takže vážíme něco kolem 15kgj jsme naočkovaní, odčervení a zdraví. Asi před 14dny nám začaly padat první zoubky a teď už jich máme pryč asi polovinu! Na povrch už se ale derou nové a Bonnie žvýká všechno co jí příjde do cesty, ani se nedivím, musí to pěkně bolet a svědit! A tak snad největší spotřebu máme velkých kostí z kůže, kterýma se Bonnie zabaví třeba i na hodinu :)