Výstava a chovný svod

12.09.2010 16:34

 

Tak máme za sebou druhou výstavu, tentokrát se známkou VD (velmi dobrý) a úspěšně absolvovaný svod, na bonitační kartu se můžete podívat v sekci *Výstavy, svod. 

V Kletečné bylo plno a dostavila se i spousta Little bullů od sourozenců stejně starých tak i těch mladších z letošního vrhu, zástup byl ale dlouhý, bylo fajn zase všechny po dlouhém roce vidět a slyšet nové zážitky. Taky si Bonnie kromě toho všeho domů odvezla diplom za nejlepší předvedení Bonnie LittleBull od její chovatelské stanice! Prostě zážitků je spousta a fotek taky, koukněte do galerie :)

Po tom co jsme od ostatních chovatelů slyšeli samou chválu, jak je Bonnie pěkná naplánovali jsme si i účast na výstavě v Ostravě, která se koná po novém roce v dubnu, třeba tam dopadneme ještě líp, navíc to máme kousek, takže o žádném stresu z jízdy se nedá mluvit, třeba ani Bonnie už na rozhodčí nezavrčí :D

Po dlouhé cestě domů a dnu plném čekání, až budeme na řadě dostala Bonnie průjem a doma nám zvracela, druhý den už je na tom líp, i když pořád spí už má chuť dokonce i na smažené brambůrky, těch se ale nedočká dokud nebude zase úplně v pořádku. 

Děkujeme za účast a společně strávený čas všem Little bullům, snad se zase jednou sejdeme v tak hojném počtu!